A BELEDI KLINKER TÜZÉP Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság gépbeszerzése

 

 

A BELEDI KLINKER TÜZÉP Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság a GINOP Plusz-1.2.2-22 Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében meghirdetett pályázati felhíváson 8,7 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el.

 

 

A BELEDI KLINKER TÜZÉP Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság a GINOP Plus-1.2.2-22 Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében meghirdetett pályázati felhívásra gépbeszerzés tárgyában nyújtotta be támogatási kérelmét. A pályázat keretében 1 db BAOLI KDB 35+ targonca, 1 db MigMatic 300i Pulsed típusú hegesztőberendezés beszerzését tervezik.

 

A Baoli targonca nagy segítséget nyújt, mind az építőipari alapanyag telephelyen történő mozgatása, mind az acél szerkezetű épületek gyártása tekintetében. A hegesztőgép fröccsmentes impulzus és dupla impulzus hegesztésre szinergikus (egygombos vezérléssel) alkalmas vékony lemezektől nehéz acélszerkezet, szénacél, rozsdamentes és aluanyagok hegesztésére is. Az alu anyagok hegesztése új piaci lehetőségeket nyit a cég számára. A precíz előkészítés lehetősége, szintén az épület összeszerelésének és mielőbbi tető alá helyezésének lehetőségét szolgálja, ami mind időben, mind költségekben hatékonyabbá teszi a gyártási folyamatot. A beszerzendő eszközök a cég több működés területének hatékonyabb, gyorsabb működéséhez járulnak hozzá, illetve jelentősen csökkentik a működési költségeket is.

 

 

A projektet a cég telephelyén, 9343 Beled, Vörösmarty u. 32. címen valósítják meg.

A projekt befejezése: 2023.10.22.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

 

 

Beledi Klinker Tüzép Bt.

9343 – Beled, Vörösmarty út 32.

Telefon: (06 96) 257 132

 

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 07:30 – 15:30

Szombat: 08:00 – 12:00

Vasárnap: Zárva